Onze diensten

Huizen verkopen is een complex gebeuren geworden door de strengere wetgeving. Zo complex dat het bijna onmogelijk wordt om als particulier uw woning zelf te verkopen. Bij ons kan u zorgeloos terecht voor uw verkoop. We zorgen voor een volledige begeleiding: van het schatten van de woning tot het verlijden van de akte bij de notaris. Hiervoor stellen we onder andere een volledig verkoopsdossier op met alle wettelijke documenten en begeleiden we alle bezoeken van potentiële kopers. Koper en verkoper kunnen dus genieten van een totale service en begeleiding.

Ook bij het verhuren van een woning kan je niet ontsnappen aan de complexe regelgeving. We stellen een dossier op met alle wettelijke documenten, zorgen voor publiciteit via verschillende kanalen en begeleiden alle bezoeken van potentiële huurder. Na het ondertekenen van het huurcontract, wordt de plaatsbeschrijving door ons opgemaakt. Ook tijdens de verhuring blijven we klaarstaan. Zo kunnen zowel huurder als verhuurder ook genieten van een totale service.
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Deschepper - De Bont