Helaas, dit pand is verkocht

9400 Ninove

Omschrijving

Ruime woning met 3 slaapkamers, zonnige tuin en garage

9400 Ninove, Pollarebaan 4. Deze praktisch ingedeelde en perfect onderhouden woning omvat: inkomhal met vestiaire, toilet, woonkamer met veranda, ruime keuken, nachthal, drie slaapkamers (waarvan één met eigen wastafel), badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet, kelder en opbergzolder. Tevens beschikt de woning ook over een ruime oprit en een niet-inpandige garage (bereikbaar via de oprit en de tuin).
De uiterst gezellige tuin is zuidoost georiënteerd. Een deel van het terras is overdekt. Daarnaast is er op de eerste verdieping van de woning ook een balkon (toegang via 2/3 slaapkamers). Kortom, er is steeds een plekje waar u kan genieten!
De woning is gelegen op ongeveer 1 kilometer van het stadscentrum. De bushalte bevindt zich om de hoek.
EPC: 500 kWh (renovatieplicht: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023).
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv.
Vul het contactformulier in voor meer informatie of een bezoek.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Deschepper - De Bont