Helaas, dit pand is verkocht

9402 Meerbeke

Omschrijving

Instapklare woning met 3 slaapkamers

9402 Meerbeke, Eggerstraat-Zuid 39. Deze instapklare vrijstaande woning omvat: inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer (39m²) met veel lichtinval, ingerichte keuken (14,5 m²) met toestellen, berging (6,8m²) en inpandige garage (15,7m²). Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan één met aanpalende dressing met maatkasten (13m² + 7,5m², 15,2m² en 11,6m²), een badkamer met douche en ligbad (11m²) en een apart toilet. Zowel de keuken, de woonkamer als de garage geven toegang tot de tuin en het terras. Op het terras vind je een overkapping die uitgerust is met verlichting en screens om op elk moment van de dag te kunnen genieten. Extra troeven: alarmsysteem, rolluiken (achtergevel) en bekabeling voor een surround systeem, brede trap... Deze woning is gelegen in een rustige straat (geen doorgaand verkeer). Je kan zowel voor- als achteraan genieten van een open zicht. Winkels en scholen bevinden zich slechts enkele kilometers verderop. Vg, Wg, Gmo, gvkr, Gvv. EPC: 205 kWh. Vul het contactformulier in voor meer informatie of een bezoek.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Deschepper - De Bont