Helaas, dit pand is verkocht

9400 Denderwindeke

Omschrijving

Ruime HOB met 3 sk en loods van 115 m²

9400 Denderwindeke, Heirebaan 21. Deze ruime en lichtrijke halfopen bebouwing in perfecte staat van onderhoud omvat: inkomhal, toilet, ruime woonkamer, ingerichte keuken met eetplaats, veranda, opbergruimte, ruime recent vernieuwde badkamer met bad én douche. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich in totaal 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met berging. Achteraan de woning is er een loods (115 m²). De veranda en de tuin zijn zodanig georiënteerd dat je heel de dag van het zonnetje kan genieten (mogelijkheid tot bijkopen van extra tuingrond)! Openbaar vervoer in de nabije omgeving. Ook de handelszaken en school in Denderwindeke bevinden zich op minder dan 1,5 km. EPC: 395 kWh. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Voor meer info en bezoek bel Johan: 0497/480 800.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Deschepper - De Bont