Helaas, dit pand is verkocht

9400 Denderwindeke

Omschrijving

3 slk, bureau/hobbyruimte, zuid-westgerichte tuin

Denderwindeke, Edingsesteenweg 287. Deze ruime woning is een topper en zeker een bezoek waard! Gelijkvloers: inkomhal, toilet en lichtrijke woonkamer met aanpalende keuken. De garage, bergruimte en wasplaats zijn te bereiken vanaf de keuken en de hal. Eerste verdiep: ruime nachthal met bureau/hobbyruimte, 2 slaapkamers en badkamer. Tweede verdieping: de zolder werd ingericht als kamer waarbij ook een opbergruimte werd voorzien. Verder beschikt de woning ook nog over een kelder. In de Zuid-westgerichte tuin geniet u heel de dag van het zonnetje en komt u volledig tot rust! Openbaar vervoer vlak voor de deur en extra parkeergelegenheid vlakbij. Bakker, beenhouwer, supermarkt, school... op wandelafstand. EPC 270 kWh. Info stedenbouw in aanvraag. Voor meer info of bezoek: 0497/480 800, Johan Deschepper. Kom zeker een kijkje nemen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Deschepper - De Bont