Helaas, dit pand is verkocht

1601 Ruisbroek

Omschrijving

PRACHTIGE ZUIDGERICHTE LOFT

Ruisbroek , Meerweg 103 , een prachtige LOFT op de 3de verdieping (lift aanwezig) van het project "De molens van Ruisbroek". Deze loft omvat inkomhall met vestiaire, ruime leefruimte met veel lichtinval en mooi uitzicht over de omgeving en kanaal, volledig ingerichte keuken met kwalitatieve toestellen , 1 zeer ruime slaapkamer, badkamer met douche, berging in de loft zelf en een ruime berging in de kelderverdieping. Zuidgericht met veel lichtinval, zeer lage EPC-score : 201 kWh/m²jaar. Verwarming op aardgas. Waterontkalker aanwezig. Zeer gunstig gelegen : op 1 km van de ring rond Brussel, 500 meter van het station te Ruisbroek ( slechts 2 haltes tot Brussel) ,en in de omgeving van het Erasmus ziekenhuis. Bij deze loft hoort ook een private afgesloten autoparkeerplaats. Voor meer info of een bezoek : 0497 / 480.800 Johan Deschepper


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Deschepper - De Bont