Helaas, dit pand is verkocht

1540 Herfelingen

Omschrijving

PRACHTIG AUTHENTIEK LANDHUIS

Te Herne , deelgemeente Herfelingen, te midden van de velden vindt u dit prachtig authentiek landhuis. Het hoofdgebouw is zeer goed ingedeeld met op het gelijkvloers o.a. Hall, salon, woonkamers, keuken, badkamer, bureau of slaapkamers en op de verdieping vindt u nog 5 kamers. Deze woning beschikt over een zeer groot volume en biedt enorme mogelijkheden. Naast de woning is er ook nog een bijgebouw dat nog verder kan ingericht worden, b.v.b. bureel , B&B , ..... Aan u de keuze , Zeer grote tuin met boomgaard rondom de woning . Totale oppervlakte van het terrein : 42 A 20 ca. Omwille van de zeer rustige ligging in een groene en landelijke omgeving is deze eigendom geschikt voor diverse mogelijkheden. Steeds te bezoeken na afspraak.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Deschepper - De Bont