Helaas, dit pand is verkocht

9400 Ninove

Omschrijving

TOPLIGGING ! VERNIEUWD 2 SLK - APPARTEMENT MET GARAGE

Ninove , Centrumlaan 22 bus 7 - Een centraal gelegen appartementsgebouw waarvan dak, lift en verwarming recent werden aangepast aan de huidig geldende normen. Het instapklare appartement op de 4de verdieping werd helemaal opgeknapt, nieuw bevloerd en geschilderd. Het omvat : een inkomhall, een ruime woonkamer met groot schuifraam en een aanpalend terras over de volledige breedte van het appartement, een keuken met toestellen en aanpalende berging - wasplaats , 2 ruime slaapkamers - badkamer met douche en afzonderlijk toilet. Private gesloten garage voor 1 wagen. Het appartement wordt verwarmd met CV op aardgas, EPC score 170 kWh/m² jaar. Info stedenbouw in aanvraag. NIET gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Voor meer info of een vrijblijvend bezoek: 0497 / 480.800.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Deschepper - De Bont