Av. Europa, 03710 Calp
Vraagprijs: € 317.000

Omschrijving

Appartement met zeezicht op 50m van het strand

Alicante, Calpe. In het zeer populaire Calpe in het noorden van de Costa Blanca worden op 50m van het strand deze woontorens gebouwd. Het zoutmeer met roze flamingo's, de haven en de Penon de Ifach bevinden zich in de nabije omgeving. In deze levendige stad kan je alles terugvinden: wandelpromenade, brede zandstranden, rotsachtige baaien, restaurants, bars, supermarkten en winkels. Calpe is zeer gegeerd bij wielertoeristen en profwielrenners dankzij het heuvelachtige landschap.
De woontorens zullen elk 17 verdiepingen tellen. De 11de verdieping van de eerste woontoren wordt ingericht als wellness centrum met een verwarmd overloopzwembad, een jacuzzi, een sauna, terras met ligbedjes... Je heb er een prachtig uitzicht over Calpe en de Middellandse zee.
De appartementen zijn beschikbaar met 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen beschikken over een ruime leefruimte met moderne keuken die uitgeeft op terrassen. De appartementen worden standaard uitgerust met airconditioning, inbouwkasten, een ondergrondse parkeerplaats met voorinstallatie voor een laadstation voor elektrische auto's en een eigen berging.
Alle bewoners kunnen ook gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten: putting green (golf), 2 grote buitenzwembaden, mediterrane tuinen, kinderspeelplaats etc.
Vul het contactformulier in voor meer informatie.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Av. Europa
Calp
Referentie:898
Vraagprijs:€ 317.000
Type:Appartement
Bewoonbare opp.:81 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:3
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Open keuken

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Deschepper - De Bont