Helaas, dit pand is verkocht

1750 Sint-Martens-Lennik

Omschrijving

PRACHTIGE VILLA HOB NABIJ SCHEPDAAL - DILBEEK

Lennik, Scheestraat 66 A , op wandelafstand van SCHEPDAAL - Centrum , deelgemeente DILBEEK , een zeer rustig gelegen prachtige villa H.O.B. in perfecte staat van onderhoud ! omvattende : Mooie inkomhall, met open trap naar boven, Zeer ruime living van 50m² met veel lichtinval , ingerichte keuken met toestellen en met uitzicht op de grote zuidgerichte tuin. Op de bovenverdieping zijn 4 zeer ruime slaapkamers en een badkamer met afzonderlijk toilet. Ruime zolder aanwezig. De woning is ook volledig onderkelderd met o.a. een garage voor twee wagens en verschillende bergplaatsen of een werkplaats. De achter de woning gelegen tuin en de boomgaard zijn bereikbaar via een losweg, toegankelijk met wagen, die ook bij de woning hoort. Zeer goede bereikbaarheid op slechts ZES kilometer van de ring rond Brussel (DILBEEK) en op, slechts +- 4 KM van het ERASMUS-ziekenhuis. Voor meer info of een vrijblijvend bezoek : 0497 / 480.800 Johan Deschepper


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Deschepper - De Bont