Helaas, dit pand is verkocht

9400 Appelterre-Eichem

Omschrijving

LANDELIJK GELEGEN VILLA - OPEN BEBOUWING

Ninove - deelgemeente Appelterre Eichem, Rietstraat nr 3 : een villa open bebouwing omvattende : Ruime inkomhall, ruime living met nieuwe inbouwcassette, woning is tevens voorzien van AIRCO, ingerichte keuken met toestellen, ruime berging met koelcel naast keuken, veranda, 2 slaapkamers op het gelijkvloers EN 2 slaapkamers op de verdieping, badkamer op het gelijkvloers. Berging op de verdieping, garage in bijgebouw + tuin. Deze woning is eventueel geschikt voor een vrij beroep (kantoor) Resultaat EPC : 463 , verslag keuring elektrische installatie zonder opmerkingen ! Recent alarmsysteem (volledige woning) met doorschakeling naar GSM. Landelijk gelegen op slechts een 4-tal km van het centrum van Ninove. Voor meer info of een vrijblijvend bezoek : 0497 / 480.800 Johan Deschepper


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Deschepper - De Bont